Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.
Trees voor Thuis maandmenu Het maandmenu is te bestellen tot en met 1 november
Hollandse garnaal | Tomaat | Basilicum
*
Tarbot | Gyoza | Paksoi | Shiso
*
Entrecote | Sukade | Polenta | Artisjok
*
Pêche Melba | Framboos | Amandel
Hollandse garnaal | Tomaat | Basilicum
*
Entrecote | Sukade | Polenta | Artisjok
*
Pêche Melba | Framboos | Amandel
Zuurdesembrood van onze vrienden van het Vlaamsch Broodhuys.
Vierkant brood van Franse traditie met goudgele kruim en knapperige korst.
Bereid volgens de pousse lent methode.

De broden zijn vers voorgebakken en dien je zelf nog af te bakken om zo te kunnen genieten. Ieder brood bevat een specifiek afbakadvies.

Bij het brood krijgt u onze bekende huisgemaakte boter op basis van macadamianoten, lavas en gezouten citroen
Bijgerechten
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Dit brood is zeer aromatisch tarwebrood met roggedesem en mout bereid volgens de pousse lent methode. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen.

Bij het brood krijgt u onze bekende huisgemaakte boter op basis van macadamianoten, gezouten citroen en lavas
De Jamon Iberico Bellota is een ham gemaakt van 100% raszuiver Iberico varken die vrije uitloop hebben genoten in de Dehesa. Alleen varkens die een strikt dieet van eikels en wilde grassen hebben gevolgt komen in aanmerking voor de classificatie Pata Negra ham. Heerlijk als aperitief bij ons weekmenu of op zichzelf! Prachtig blik met heerlijke extra vierge Arbequina olijfolie.
Aanbevolen door onze eigen chef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve ** zelf.
Inhoud: 500ml
Land van herkomst: Spanje
Fantastische Extra Vierge olijfolie uit de Provence. Gemaakt van 100% Salonenque olijven. Heerlijk groen en fris. De olijfolie die wij gebruiken in het restaurant!
Inhoud: 500ml
In Het jaar van Guus en Dick staan Guus Meeuwis en Dick Middelweerd stil bij de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar.

Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap tijdens carnaval in de allerlekkerste worstenbroodjes Guus-en-Dickstijl. In het boek vind je meer dan 70 recepten die elk moment extra leuk maken. Naast hoofdgerechten en desserts staan er ook recepten in van heerlijke sauzen, tussendoortjes en salades.

Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk geweldig maar altijd goed te doen. Voor speciale momenten maar ook op een doodgewone dinsdag.

‘Er staan verrassende, niet alledaagse recepten in. Dat vind ik het mooie van dit boek. Ze hebben ook dit keer weer echt hun best gedaan. Ik vind dit boek een absolute aanrader.’ – Miljuschka Witzenhausen, RTL Boulevard
Nagerecht specials Kaas, friandises en ijs van professor Grunschnabel
Selectie kazen van Frederic van Tricht uit Antwerpen.

Ooit kaas besteld in ons restaurant?
Dan heeft u de kaas van Van Tricht al eens gegeten.
Al meer dan 20 jaar levert van Tricht kazen aan de Treeswijkhoeve.
Een begrip voor de èchte liefhebbers.
En dat is niet zo vreemd want in 2010 beschreef Wall Street Journal Kaasmeester Michel Van Tricht als “de beste Europese kaasspeciaalzaak”.
Een madeleine is een kleine schelpvormige cake afkomstig uit Commercy in Lotharingen. Het deeg wordt gemaakt van meel, poedersuiker, boter, eieren, citroenschil en rum en wordt met een spuitzak in een bakblik in de vorm van een sint-jakobsschelp gespoten.
Heerlijk om bij de koffie te serveren! Één van de klassiekers bij de Treeswijkhoeve zijn onze karamelstaven bij de koffie! Nu ook te bestellen bij de TreesvoorThuis. Golden brown creamy caramel with a pinch of sea-salt

Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml

Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Jasmine Orange Yuzu
Fresh orange juice, jasmine tea and yuzu juice (Citrus Junos from Japan).
Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen.
Frambozen ijs
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen.
Sneeuwwit kokosijs met heel heerlijke verse bourbonvanille en geraspte kokos

Romig zonder room….
100% plantaardig dus natuurlijk lactosevrij
Glutenvrij, sojavrij, eivrij, tarwevrij
Geschikt voor vegetariers en veganisten: gecertificeerd kosjer parve
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.

Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9
Verse Trees voor Thuis maaltijden
Wat eten we vandaag?
In de keuken zijn de koks van De Treeswijkhoeve vele uren met elkaar - als een gezellige familie - bezig met koken. Maar wat eten de koks eigenlijk zelf?

Dick: "Om 5 uur dekken wij de tafel en eten samen, net als een familie thuis. Het eten is vaak eenvoudige, dagelijkse kost. De maaltijd voor ons team moet altijd voedzaam zijn en wij willen graag een gezonde maaltijd eten voordat wij onze gasten ontvangen".

Als je onze staffmeal bestelt, weet je niet wat je krijgt. Maar dat het lekker en gezond is, daar kun je op rekenen. Elke vrijdag eten wij vegetarisch, wij noemen dit Vegafriday. Wij vinden namelijk dat je best een keer in de week zonder vis of vlees kunt.

(dit gerecht kan mogelijk allergenen bevatten)
Vers uit de diepvries
(473 ml) - goed voor 2- 3 personen.

Dit is een van oorsprong Indonesische gerecht. Rendang betekent letterlijk ‘gestoofd rundvlees’.
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten
Pomodoro Rosso: de lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden,
bereid met onze eigen olijfolie.
(473 ml) - goed voor 2 personen.

(940 ml) - goed voor 4-5 personen.
Pomodoro Rosso: De lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten.
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden, bereid met onze eigen olijfolie.

Let’s Chil!
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Let’s Chill Vega! Chili sin carne met puntpaprika - 473 ml
473 ml - goed voor 2 personen.
Vegetarisch.
Goed voor 2 personen.
Deze Marokkaanse linzensoep is het ultieme comfortfood. De soep vult lekker en heeft een heerlijke kruidige, warme smaak. De basis van deze linzensoep is van paprika.
Goed voor 4-5 personen.
Deze Marokkaanse linzensoep is het ultieme comfortfood. De soep vult lekker en heeft een heerlijke kruidige, warme smaak. De basis van deze linzensoep is van paprika.
La Douce France
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 473 ml
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Spicy lemon go-go nuts soup: Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddenstoelen.
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Spicy lemon go-go nuts soup:
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddestoelen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Pittige peper room saus, gemaakt van Cognac en groene pepers.
100 ml , ruim genoeg voor 4 personen.
Tevens te bewaren in de diepvries.
100 ml Rode Wijn Saus.
Goed voor ruim 4 personen saus.
Vers gemaakt uit de keuken van de Treeswijkhoeve.
Ook te bewaren in de diepvries.
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route