Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.
Trees voor Thuis week menu.
Halve kreeft in een Cavaillon meloen met krokante sesam kletskop, verveine en een soep van meloen met Treeswijk honing met sherry.
***
Zacht gegaarde kwartel met een aardappel mosterd puree, gebakken cepes en knolselderij van de BBQ.
***
Pavlova met rood fruit, hangop en jasmijn ijs

Te bestellen de gehele week vanaf 2 personen.
Ook handig voor zondag, maar dan wel graag graag voor zaterdag 12 uur bestellen. En zondag ophalen tussen 11.00 uur en 12.00 uur ivm het aantal gasten wat wij in de Treeswijkhoeve mogen hebben tijdens de corona maatregels.

Het Trees voor Thuis weekmenu verandert wekelijks en loopt van donderdag t/m zondag.
Elke Zondagavond zal het nieuwe menu van de week bekend worden gemaakt!
Treeswijkhoeve voorgerechten specials
Halve kreeft in een Cavaillon meloen met krokante sesam kletskop, verveine en een soep van meloen met onze eigen Treeswijk honing met sherry. 3 stuks Zeeuwse creuse oesters 3/0 met rode wijn azijn en citroen.
Heerlijk aperitief voor in de zon!
Terrine van ganzenlever met brioche en een compote van vijg, witlof en balsamico azijn
Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials
Zacht gegaarde kwartel met een aardappel mosterd puree, gebakken cèpes en knolselderij van de BBQ.
Verse Trees voor Thuis maaltijden
Gelakte kalfssukade met pappardelle, paddestoelen, eekhoorntjesbrood & spinazie Dit gerecht is overheerlijk: gebakken schelvis en een frisse botersaus.
De roseval aardappels en venkelsalade maken dit gerecht compleet!
Marokkaanse bulger met gepofte pompoen, paarse bloemkool, Heezer geitenkaas en komkommer salade (vegetarisch) Wat eten we vandaag?
In de keuken zijn de koks van De Treeswijkhoeve vele uren met elkaar - als een gezellige familie - bezig met koken. Maar wat eten de koks eigenlijk zelf?

Dick: "Om 5 uur dekken wij de tafel en eten samen, net als een familie thuis. Het eten is vaak eenvoudige, dagelijkse kost. De maaltijd voor ons team moet altijd voedzaam zijn en wij willen graag een gezonde maaltijd eten voordat wij onze gasten ontvangen".

Als je onze staffmeal bestelt, weet je niet wat je krijgt. Maar dat het lekker en gezond is, daar kun je op rekenen. Elke vrijdag eten wij vegetarisch, wij noemen dit Vegafriday. Wij vinden namelijk dat je best een keer in de week zonder vis of vlees kunt.

(dit gerecht kan mogelijk allergenen bevatten)
Desserts
Pavlova met rood fruit, hangop en witte chocolade
Heerlijk met het jasmijn yuzu ijs van professor grunschnabel! (los bij te bestellen).
Selectie kazen van Frederic van Tricht uit Antwerpen.

Ooit kaas besteld in ons restaurant?
Dan heeft u de kaas van Van Tricht al eens gegeten.
Al meer dan 20 jaar levert van Tricht kazen aan de Treeswijkhoeve.
Een begrip voor de èchte liefhebbers.
En dat is niet zo vreemd want in 2010 beschreef Wall Street Journal Kaasmeester Michel Van Tricht als “de beste Europese kaasspeciaalzaak”.
Jasmine Orange Yuzu
Fresh orange juice, jasmine tea and yuzu juice (Citrus Junos from Japan).
Siam Horapa Coco (kokosmelk met thai basil, limoen en vers gebrande kokos) 600 ml.

Het lekkerste ijs wat je maar kan bedenken.
Heerlijk bij het dessert.
Sandro Dessi is een personage apart!
Deze Italiaan, of wat had je gedacht met zo’n naam, kwam als kleine jongen met zijn familie naar Catalonië. Bezeten door alles wat met gastronomie te maken heeft.
Verpakt in tempex doos.
Bijgerechten
Prachtig blik met heerlijke extra vierge Arbequina olijfolie.
Aanbevolen door onze eigen chef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve ** zelf.
Inhoud: 500ml
Land van herkomst: Spanje
Fantastische Extra Vierge olijfolie uit de Provence. Gemaakt van 100% Salonenque olijven. Heerlijk groen en fris. De olijfolie die wij gebruiken in het restaurant!
Inhoud: 500ml
Salade van Hollandse kropsla met een klassiek Franse dressing.
Deze salade is voor 2 personen.
Pittige peper room saus, gemaakt van Cognac en groene pepers.
100 ml , ruim genoeg voor 4 personen.
Tevens te bewaren in de diepvries.
100 ml Rode Wijn Saus.
Goed voor ruim 4 personen saus.
Vers gemaakt uit de keuken van de Treeswijkhoeve.
Ook te bewaren in de diepvries.
Vers uit de diepvries
(473 ml) - goed voor 2-3 personen.

De rijke Russische familie Stroganov gaf haar naam aan een lekker éénpansgerecht met rundvlees. De chef maakt een ‘snelle’ versie klaar, (uit het boek Het jaar van Guus en Dick) zonder poespas, maar met bijzonder veel smaak.
Serveer er rijst bij voor een complete maaltijd. Perfect om elke kleine en grote honger te stillen.
(473 ml) - goed voor 2- 3 personen.

Dit is een van oorsprong Indonesische gerecht. Rendang betekent letterlijk ‘gestoofd rundvlees’.
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten
Pomodoro Rosso: de lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden,
bereid met onze eigen olijfolie.
(473 ml) - goed voor 2 personen.

(940 ml) - goed voor 4-5 personen.
Pomodoro Rosso: De lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten.
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden, bereid met onze eigen olijfolie.

Let’s Chil!
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Let’s Chill Vega! Chili sin carne met puntpaprika - 473 ml
473 ml - goed voor 2 personen.
Vegetarisch.
La Douce France
(473 ml) - goed voor 2 personen.
La Douce France: Grote familiepak van bijna een liter.
Handig als je met zijn vieren bent.
Baguette erbij en smullen maar!
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 473 ml
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Spicy lemon go-go nuts soup: Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddenstoelen.
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Spicy lemon go-go nuts soup:
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddestoelen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Wijnen
Mousserende wijn uit Bairrada, Portugal gemaakt door het huis Niepoort.
Methode Espumante en een blend van Bical, Cercial and Maria Gomes.
Heerlijk om als aperitief te drinken bij ons weekmenu!
Moët & Chandon Réserve Impériale Champagne Brut. Selectie exclusief voor restaurants aangesloten bij Alliance Gastronomique en niet verkrijgbaar in de retail.
Gemaakt van Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.
Deze Verdicchio dei Castelli die Jesi van Felici met zijn delicate parfum van perzik, peer en amandelen. Met een goede mondvulling, veel fruitvet en rijpheid met impressies van appel, peer en gekonfijte citroen en mooi opgespannen zuren. Typerend Bordeaux!
Mooie aroma's van kruiden, donker fruit & hout. In de mond puur sap met een fijne vlezige structuur, zachte en aangename tannines.

Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route