Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Veelgestelde vragen

Een vraag aan ons? Bekijk of hieronder uw vraag staat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@treesvoorthuis.nl.
Maaltijdinformatie

Lieve gasten,
 
Wat leuk dat u het Kerstmenu van Trees voor Thuis heeft besteld. Dat doet ons goed! Voordat u gaat beginnen met het maken van de gerechten, kunt u alvast wat kleine voorbereidingen doen om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken. 
 

  • Haal de gerechten ruim 2 uur van tevoren uit de koelkast, zodat alles op kamertemperatuur kan komen. Het dessert en de boter haalt u ongeveer 1 uur voordat u het wilt genieten uit de koelkast. De karamelstaaf hoeft u niet in de koelkast te bewaren, de bokkenpoot graag wel.

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een pan met warm water op het vuur 

om deze tegen de kook aan te houden. 
 

  • Heeft u een bordenwarmer? Zet deze dan alvast aan om de borden van het tussen- en hoofdgerecht voor te verwarmen. Geen bordenwarmer? Dan kunt u de borden 2 minuten voorverwarmen in de oven als u de warme gerechten gaat afronden.

 
Geniet van een fijne Kerst!
Dick, Anne-Laura en team Treeswijkhoeve

Brioche brood + bordier boter
Verwarm het brioche brood 4 minuten op 180 graden
(hetelucht, voorverwarmde oven)
 

Geroosterde broccoli | Avocado | Wasabi

  • Leg de mousse in het midden van het bord
  • Doe 5 dotjes wasabi crème op de koolrabi 
  • Meng de groene kool met een deel van de vinaigrette tot 1 massa 
en verdeel dit over de wasabi mousse
  • Leg de broccoli en komkommer op de groene kool
  • Leg het wasabi blad op het bord

Verdeel de overige vinaigrette om de mousse heen

Agnolotti | Truffel | Artisjok

  • Verwarm de oven voor op 160 graden
  • Zet een pan met warm water op en houdt deze tegen de kook aan (+/- 90 graden)
  • Schuif het aluminiumbakje met deksel in het midden van de oven 
op 160 graden voor 5 minuten
  • Verwarm het zakje met agnolotti en cèpes bouillon au bain-marie in de pan met water 
voor ongeveer 5 minuten.
 
Opmaak
  • Leg de uienring met duxelles in het midden van het bord
  • Verdeel de champignons daarop
  • Leg de agnolotti op de champignons 
  • Schenk de vinaigrette over het gerecht 
  • Doe 5 dotje basilicumcrème op de agnolotti 
  • Leg de takjes op de crème 
Maak het gerecht af met de cèpes bouillon

Biet "Wellington" | Gorgonzola 

  • Verwarm de oven voor op 160 graden
  • Zet een pan met warm water op en houdt deze tegen de kook aan (+/- 90 graden)
  • Schuif het aluminiumbakje met de Wellington zonder deksel in het midden van de oven op 160 graden voor 14 minuten, voeg na 10 minuten het aluminium bakje met deksel met daarin groenten erbij. 
  • Verwarm het zakje met de saus au bain-marie in de pan met water voor ongeveer 5 minuten.
  • Opmaak
  • Leg de 2 ronde stukjes rode biet links onder elkaar op het bord
  • Doe 3 dotjes kersencrème naast de biet 
  • Leg op de onderste rode biet het pistachekoekje 
  • Verdeel de roodlof en meiknol op het garnituur 
  • Leg de biet Wellington rechts op het bord
  • Verdeel de gorgonzola tussen het garnituur 
  • Verdeel de 2 kersen, 1 boven en 1 onder het garnituur 
  • Doe 3 dotjes kersencrème op het pistache koekje
  • Doe de takjes in de crème 
Verdeel de saus in het midden van het bord

Tarte tatin | Vanille-ijs | Boerenjongens
 Bereidingstip! Haal het ijs op tijd uit de vriezer, zodat u hier makkelijk een mooie quenelle van kan maken

 
  • Leg een grote lepel boerenjongenssaus in het midden van het bord
  • Leg de harde wener bodem op de saus
  • Plaats hier de gekarameliseerde appel op
  • Doe een lepel crumble op het midden van de tarte tatin
  • Verdeel de karamelsaus om de tarte tatin
Leg een quenelle ijs op de crumble 

Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten, steek de kaarsen aan en geniet van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst!  https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q

Lieve gasten,
 
Wat leuk dat u het Kerstmenu van Trees voor Thuis heeft besteld. Dat doet ons goed! Voordat u gaat beginnen met het maken van de gerechten, kunt u alvast wat kleine voorbereidingen doen om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken. 
 

  • Haal de gerechten ruim 2 uur van tevoren uit de koelkast, zodat alles op kamertemperatuur kan komen. Het dessert en de boter haalt u ongeveer 1 uur voordat u het wilt genieten uit de koelkast. De karamelstaaf hoeft u niet in de koelkast te bewaren, de bokkenpoot graag wel.

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een pan met warm water op het vuur 

om deze tegen de kook aan te houden. 
 

  • Heeft u een bordenwarmer? Zet deze dan alvast aan om de borden van het tussen- en hoofdgerecht voor te verwarmen. Geen bordenwarmer? Dan kunt u de borden 2 minuten voorverwarmen in de oven als u de warme gerechten gaat afronden 

 

Brioche brood + bordier boter
Verwarm het brioche brood 4 minuten op 180 graden
(hetelucht, voorverwarmde oven)

Mabré | Eendenlever | Sukade

  • Leg de mabré rechts op het bord 
  • Strooi het maldonzout over de mabré
  • Vul de tartelette met rode kool kimchi
  • Plaats hier de gemarineerde bietjes op
  • Leg de uitjes tussen de bietjes 
  • Steek de roodlof er speels tussen in
  • Garneer het af met pistache 
  • Leg de tartelette linksboven op het bord
  • Maak een quenelle van de kweeappel compote en leg dit onder op het bord
Maak het gerecht af met de aceto/walnoot vinaigrette 

Kabeljauw | Salsa verde | Opperdoezer ronde | Rivierkreeft

  • Verwarm de oven voor op 160 graden
  • Zet een pan met warm water op en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden)
  • Schuif het aluminiumbakje met de Opperdoezer ronde met deksel in het midden van de oven op 160 graden voor 11 minuten, voeg na 3 minuten het aluminium bakje met kabeljauw met deksel erbij
  • Verwarm het zakje met saus au bain-marie in de pan met water voor ongeveer 5 minuten.
     
  • Opmaak
  • Leg de kabeljauw rechts op het bord
  • Leg de Opperdoezer met daarop de rivierkreeft links boven op het bord 
  • Leg de ui onder de aardappel
  • Schenk de saus in het midden van het bord 
  • Doe een paar druppels salsa verde in de saus
  • Maak het gerecht af met een 3 dotjes mosterd crème op de aardappel 
  • En 2 dotjes op de gebrande ui
  • Strooi daar wat gebrande mosterd op
Steek de takjes van Oost-Indische kers in de crème

Poussin | Zuurkool | Truffel

  • Verwarm de oven voor op 160 graden
  •  Zet een pan met warm water op en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden)
  • Schuif het aluminiumbakje met vlees zonder deksel in het midden van de oven op 160 graden voor 10 minuten, voeg na 2 minuten het bakje met groenten met deksel erop erbij
  • Verwarm het zakje met de ravioli en het zakje met saus au bain-marie in de pan met water voor ongeveer 5 minuten.
     
  • Opmaak
  • Snij het touwtje los en haal de groene kruiden eraf
  • Snij de poussin over de lengte door de helft 
  • Leg de poussin rechts op het bord
  • Leg de schorsnerentaart linksboven op het bord
  • Leg voor de schorsnerentaart de zuurkool/dadel rol
  • Leg de ravioli op de schorsenerentaart
  • Leg de witlof tegen de ravioli op
Schenk de Madeira saus tussen het gerecht

Tarte tatin | Vanille-ijs | Boerenjongens

Bereidingstip! Haal het ijs op tijd uit de vriezer, zodat u hier makkelijk een mooie bol van kan scheppen.

  • Leg een grote lepel boerenjongenssaus in het midden van het bord
  • Leg de harde wener bodem op de saus
  • Plaats hier de gekarameliseerde appel op
  • Doe een lepel crumble op het midden van de tarte tatin
  • Verdeel de karamelsaus om de tarte tatin
  • Leg een quenelle ijs op de crumble 

Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten, steek de kaarsen aan en geniet van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst!  https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q

 

Onze maaltijden worden dagvers bereid. Mocht u deze niet dezelfde dag consumeren adviseren wij om dit op dezelfde manier te bewaren als u zelf gekookt heeft, in de koelkast. Dit geldt natuurlijk niet voor onze diepvriesmaaltijden. Helaas, onze gerechten zijn niet gluten-lactose vrij.
U kunt uw maaltijd op de opgegeven dag, tussen 16.00 en 17.00 uur ophalen.
Valkenswaardseweg 14 
5582 vb 
Waalre
‘In heel Nederland worden onze ingevroren gerechten thuisbezorgd, hiervoor hebben wij een samenwerking met The Cool Market.
Bestel via https://www.thecoolmarket.nl/restaurants/de-treeswijkhoeve/

Kies de maaltijd(en) die u wenst te bestellen. Vul uw gegevens in en kies de datum waarop u uw bestelling wilt afhalen. Via Mollie kunt u uw bestelling gemakkelijk afrekenen. 

Ja dat kan. Mocht u maaltijden willen bestellen voor 8 personen of meer, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen de maaltijden dan op een andere manier verpakken zodat u het gemakkelijker op kunt warmen. Trees voor Thuis levert in grootverpakking soepen aan horeca / bedrijfskantines. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.
Betalen
U kunt uw bestelling betalen met behulp van iDEAL of Bankcontact. Bij het plaatsen van een bestelling wordt u naar de betaalomgeving van Mollie verwezen waar u de betaling kunt voldoen. Mocht u hier vragen over hebben dan horen we dat graag. Ik heb geen orderbevestiging ontvangen.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt een geautomatiseerde orderbevestiging verzonden naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Mogelijke redenen waarom je de bevestiging niet hebt ontvangen:

  1. Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of per ongeluk verkeerd ingevoerd.
  2. Het is ook mogelijk dat het in je spam/junk-folder terecht is gekomen.
  3. Wellicht staan we op de lijst met geblokkeerde e-mailadressen. Je kan dit wijzigen in de instellingen van je e-mailprovider.

    Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, kan je contact opnemen met ons restaurant
    . Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op. We helpen je graag verder! 
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route