Veelgestelde vragen
Een vraag aan ons? Bekijk of hieronder uw vraag staat!
Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@treesvoorthuis.nl.Lieve gasten,
Wat leuk dat u het Kerstmenu van Trees voor Thuis heeft besteld. Dat doet ons goed! Voordat u gaat beginnen met het maken van de gerechten, kunt u alvast wat kleine voorbereidingen doen om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken.
-
Haal de gerechten ruim 2 uur van tevoren uit de koelkast, zodat alles op kamertemperatuur kan komen. Het dessert en de boter haalt u ongeveer 1 uur voordat u het wilt genieten uit de koelkast. De karamelstaaf hoeft u niet in de koelkast te bewaren, de bokkenpoot graag wel.
-
Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een pan met warm water op het vuur
om deze tegen de kook aan te houden.
-
Heeft u een bordenwarmer? Zet deze dan alvast aan om de borden van het tussen- en hoofdgerecht voor te verwarmen. Geen bordenwarmer? Dan kunt u de borden 2 minuten voorverwarmen in de oven als u de warme gerechten gaat afronden.
Geniet van een fijne Kerst!
Dick, Anne-Laura en team Treeswijkhoeve
Brioche brood + bordier boter
Verwarm het brioche brood 4 minuten op 180 graden
(hetelucht, voorverwarmde oven)
Geroosterde broccoli | Avocado | Wasabi
- Leg de mousse in het midden van het bord
- Doe 5 dotjes wasabi crème op de koolrabi
- Meng de groene kool met een deel van de vinaigrette tot 1 massa
- Leg de broccoli en komkommer op de groene kool
- Leg het wasabi blad op het bord
Verdeel de overige vinaigrette om de mousse heen
Agnolotti | Truffel | Artisjok
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Zet een pan met warm water op en houdt deze tegen de kook aan (+/- 90 graden)
- Schuif het aluminiumbakje met deksel in het midden van de oven
- Verwarm het zakje met agnolotti en cèpes bouillon au bain-marie in de pan met water
Opmaak
- Leg de uienring met duxelles in het midden van het bord
- Verdeel de champignons daarop
- Leg de agnolotti op de champignons
- Schenk de vinaigrette over het gerecht
- Doe 5 dotje basilicumcrème op de agnolotti
- Leg de takjes op de crème
Biet "Wellington" | Gorgonzola
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Zet een pan met warm water op en houdt deze tegen de kook aan (+/- 90 graden)
- Schuif het aluminiumbakje met de Wellington zonder deksel in het midden van de oven op 160 graden voor 14 minuten, voeg na 10 minuten het aluminium bakje met deksel met daarin groenten erbij.
- Verwarm het zakje met de saus au bain-marie in de pan met water voor ongeveer 5 minuten.
- Opmaak
- Leg de 2 ronde stukjes rode biet links onder elkaar op het bord
- Doe 3 dotjes kersencrème naast de biet
- Leg op de onderste rode biet het pistachekoekje
- Verdeel de roodlof en meiknol op het garnituur
- Leg de biet Wellington rechts op het bord
- Verdeel de gorgonzola tussen het garnituur
- Verdeel de 2 kersen, 1 boven en 1 onder het garnituur
- Doe 3 dotjes kersencrème op het pistache koekje
- Doe de takjes in de crème
Tarte tatin | Vanille-ijs | Boerenjongens
Bereidingstip! Haal het ijs op tijd uit de vriezer, zodat u hier makkelijk een mooie quenelle van kan maken
- Leg een grote lepel boerenjongenssaus in het midden van het bord
- Leg de harde wener bodem op de saus
- Plaats hier de gekarameliseerde appel op
- Doe een lepel crumble op het midden van de tarte tatin
- Verdeel de karamelsaus om de tarte tatin
Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten, steek de kaarsen aan en geniet van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst! https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q Lees meer
Lieve gasten,
Wat leuk dat u het Kerstmenu van Trees voor Thuis heeft besteld. Dat doet ons goed! Voordat u gaat beginnen met het maken van de gerechten, kunt u alvast wat kleine voorbereidingen doen om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken.
-
Haal de gerechten ruim 2 uur van tevoren uit de koelkast, zodat alles op kamertemperatuur kan komen. Het dessert en de boter haalt u ongeveer 1 uur voordat u het wilt genieten uit de koelkast. De karamelstaaf hoeft u niet in de koelkast te bewaren, de bokkenpoot graag wel.
-
Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een pan met warm water op het vuur
om deze tegen de kook aan te houden.
-
Heeft u een bordenwarmer? Zet deze dan alvast aan om de borden van het tussen- en hoofdgerecht voor te verwarmen. Geen bordenwarmer? Dan kunt u de borden 2 minuten voorverwarmen in de oven als u de warme gerechten gaat afronden
Brioche brood + bordier boter
Verwarm het brioche brood 4 minuten op 180 graden
(hetelucht, voorverwarmde oven)
Mabré | Eendenlever | Sukade
- Leg de mabré rechts op het bord
- Strooi het maldonzout over de mabré
- Vul de tartelette met rode kool kimchi
- Plaats hier de gemarineerde bietjes op
- Leg de uitjes tussen de bietjes
- Steek de roodlof er speels tussen in
- Garneer het af met pistache
- Leg de tartelette linksboven op het bord
- Maak een quenelle van de kweeappel compote en leg dit onder op het bord
Kabeljauw | Salsa verde | Opperdoezer ronde | Rivierkreeft
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Zet een pan met warm water op en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden)
- Schuif het aluminiumbakje met de Opperdoezer ronde met deksel in het midden van de oven op 160 graden voor 11 minuten, voeg na 3 minuten het aluminium bakje met kabeljauw met deksel erbij
- Verwarm het zakje met saus au bain-marie in de pan met water voor ongeveer 5 minuten.
- Opmaak
- Leg de kabeljauw rechts op het bord
- Leg de Opperdoezer met daarop de rivierkreeft links boven op het bord
- Leg de ui onder de aardappel
- Schenk de saus in het midden van het bord
- Doe een paar druppels salsa verde in de saus
- Maak het gerecht af met een 3 dotjes mosterd crème op de aardappel
- En 2 dotjes op de gebrande ui
- Strooi daar wat gebrande mosterd op
Poussin | Zuurkool | Truffel
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Zet een pan met warm water op en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden)
- Schuif het aluminiumbakje met vlees zonder deksel in het midden van de oven op 160 graden voor 10 minuten, voeg na 2 minuten het bakje met groenten met deksel erop erbij
- Verwarm het zakje met de ravioli en het zakje met saus au bain-marie in de pan met water voor ongeveer 5 minuten.
- Opmaak
- Snij het touwtje los en haal de groene kruiden eraf
- Snij de poussin over de lengte door de helft
- Leg de poussin rechts op het bord
- Leg de schorsnerentaart linksboven op het bord
- Leg voor de schorsnerentaart de zuurkool/dadel rol
- Leg de ravioli op de schorsenerentaart
- Leg de witlof tegen de ravioli op
Tarte tatin | Vanille-ijs | Boerenjongens
Bereidingstip! Haal het ijs op tijd uit de vriezer, zodat u hier makkelijk een mooie bol van kan scheppen.
- Leg een grote lepel boerenjongenssaus in het midden van het bord
- Leg de harde wener bodem op de saus
- Plaats hier de gekarameliseerde appel op
- Doe een lepel crumble op het midden van de tarte tatin
- Verdeel de karamelsaus om de tarte tatin
- Leg een quenelle ijs op de crumble
Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten, steek de kaarsen aan en geniet van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst! https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q
Lees meer
Valkenswaardseweg 14
5582 vb
Waalre Lees meer
Bestel via https://www.thecoolmarket.nl/restaurants/de-treeswijkhoeve/’ Lees meer
Kies de maaltijd(en) die u wenst te bestellen. Vul uw gegevens in en kies de datum waarop u uw bestelling wilt afhalen. Via Mollie kunt u uw bestelling gemakkelijk afrekenen.
Lees meerNadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt een geautomatiseerde orderbevestiging verzonden naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.
Mogelijke redenen waarom je de bevestiging niet hebt ontvangen:
- Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of per ongeluk verkeerd ingevoerd.
- Het is ook mogelijk dat het in je spam/junk-folder terecht is gekomen.
- Wellicht staan we op de lijst met geblokkeerde e-mailadressen. Je kan dit wijzigen in de instellingen van je e-mailprovider.
Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, kan je contact opnemen met ons restaurant
. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op. We helpen je graag verder!