Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Veelgestelde vragen

Een vraag aan ons? Bekijk of hieronder uw vraag staat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@treesvoorthuis.nl.
U kunt uw maaltijd op de opgegeven dag, tussen 16.00 en 17.00 uur ophalen.
Valkenswaardseweg 14 
5582 vb 
Waalre
‘In heel Nederland worden onze ingevroren gerechten thuisbezorgd, hiervoor hebben wij een samenwerking met The Cool Market.
Bestel via https://www.thecoolmarket.nl/restaurants/de-treeswijkhoeve/

Kies de maaltijd(en) die u wenst te bestellen. Vul uw gegevens in en kies de datum waarop u uw bestelling wilt afhalen. Via Mollie kunt u uw bestelling gemakkelijk afrekenen. 

Ja dat kan. Mocht u maaltijden willen bestellen voor 8 personen of meer, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen de maaltijden dan op een andere manier verpakken zodat u het gemakkelijker op kunt warmen. Trees voor Thuis levert in grootverpakking soepen aan horeca / bedrijfskantines. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.
Betalen
U kunt uw bestelling betalen met behulp van iDEAL of Bankcontact. Bij het plaatsen van een bestelling wordt u naar de betaalomgeving van Mollie verwezen waar u de betaling kunt voldoen. Mocht u hier vragen over hebben dan horen we dat graag. Ik heb geen orderbevestiging ontvangen.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt een geautomatiseerde orderbevestiging verzonden naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Mogelijke redenen waarom je de bevestiging niet hebt ontvangen:

  1. Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of per ongeluk verkeerd ingevoerd.
  2. Het is ook mogelijk dat het in je spam/junk-folder terecht is gekomen.
  3. Wellicht staan we op de lijst met geblokkeerde e-mailadressen. Je kan dit wijzigen in de instellingen van je e-mailprovider.

    Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, kan je contact opnemen met ons restaurant
    . Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op. We helpen je graag verder! 
Maaltijdinformatie
Onze maaltijden worden dagvers bereid. Mocht u deze niet dezelfde dag consumeren adviseren wij om dit op dezelfde manier te bewaren als u zelf gekookt heeft, in de koelkast. Dit geldt natuurlijk niet voor onze diepvriesmaaltijden. Helaas, onze gerechten zijn niet gluten-lactose vrij. Alle bereidingswijze kunt u vinden op onze website:
https://treesvoorthuis.nl/bereidingswijze-1
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route